Flygh Media Logo
Vänligen uppgradera din webbläsare från Internet Explorer.

Olyckligtvis, Internet Explorer är en utdaterad webbläsare och för tillfället supportar vi inte dess användning på vår hemsida. Microsoft har slutat uppdatera webbläsaren och du lider av en säkerthetsrisk av att forfarande använda den. För att har den bästa upplevelsen, var vänliga att byta till Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari

Uppgradera min webbläsare!

En webbyrå med kundens resultat i fokus

Om du kan föreställda dig det, kan vi göra det. Det är något vi brukar säga till våra kunder. Med era tankar och idéer tillsammans med vår expertis inom webbutveckling så skapar vi något fantastiskt tillsammans.

Vad vi lovar dig som kund.

Enkla och pålitliga

Vi leverar i tid

Lika viktigt som vår utveckling och design kvalité så bryr vi oss om detaljer, kommunikation tidlinjer och projektledning.

Ingen huvudvärk

Inga fel eller buggar

Alla hemsidor vi leverar testas i samtliga moderna webbläsare så att de fungerar felfritt, vilket resulterar i ingen huvudvärk för er.

Snabb leverans

Snabb leverans

Genom att vara proffs på Webflow så kan vi utveckla din hemsida på 1-4 veckor beroende på komplexiteten av designen.

Snabb laddningstid

Supersnabb laddningstid

Idag är laddningstiden väldigt viktig för hemsidor, inte bara för konverteringar utan också för SEO. Därför ställer vi höga krav och lovar er en blixtsnabb hemsida.

Snabb support

Support

Vi finns här för dig och er hemsida. Vänta inte dagar på att ni ska få ändringar publicerade, vi hjälper er efter timmar.

Uppdatera hemsidan själva

Uppdatera själva

Med Webflow får ni möjligheten att uppdatera och sköta hemsidan helt själva, utan behovet av en utvecklare.

Arbetsprocessen bakom
våra hemsidor

1
Steg 1

Upptäcka

Vårt står vi i projektet? Research och anlyser görs efter projektets kontext, publik och behov.

— Dagens problem
— Mål / Meningen med ny hemsida
— Marknaden & Konkurrenter
— Varumärket
2
Steg 2

Planering

När vi vet hemsidans mål och problemen med befintliga hemsidan så kan vi börja gå vidare och skapa en plan för att lösa dessa.

— Tidsplan
— Funktioner & lösningar
3
Steg 3

Sitemap och wireframe

Med planeringen och målen färdiga så utvecklar vi en webbplatskarta samt en wirefram(hover animations för vad detta är) för att allt ska hänga ihop.

— Sitemap
— Wireframe
4
Steg 4

Fyll med innehåll

Nu när vi har fått en större bild av hemsidan, så kan vi börja att skapa innehåll för respektive sida med search engine optimization (SEO) i fokus genom att hålla varje sida inriktad på ett ämne. Det är viktigt att vi har riktigt innehåll att arbeta med inför nästa steg:

— Texter
— Rubriker
5
Steg 5

Det visuella

Med sidans arkitektur och med lite innehåll på plats så kan vi börja med att bygga de visuella elemten på hemsidan. Utifrån Er så kanske ni redan har en tydlig grafisk profil att utgå ifrån. Isåfall utgår vi ifrån den, annars kan ni ge oss fria händer.

— Moodboards
— Andra sidor ni tycker om
6
Steg 6

Feedback

Vid färdig hemsida utifrån oss skickar vi över den till Er. Vi går igenom den med Er och berättar hur vi har tänkt. Om det är något som ni inte tycker om så går vi igenom tillsammans hur det ska se ut. Detta gör vi tills alla är nöjda och glada.

— Säkerställer designen
— Hemsidan som helhet
7
Steg 7

Slutspurten med tester

Nu när vi har kommit överens med den färdiga hemsidan så testar vi den. Vi går igenom så att allt ser ut och beter sig som vi har tänkt på alla olika skärmstorlekar och de största webbläsarna. Vi går över och kollar så att de inte finns några döda länkar och annat samt installerar nödvändiga program, som t.ex Google Analytics, Hotjar & Goolge Search Console.

— Installerar program/verktyg
— Utför diverse tester
8
Steg 8

Lansering!!!

Med allt säkertsällt så gör vi oss redo för lansering. Med lansering går vi igenom hela hemsidan med Er. Vi visar hur ni redigar, uppdaterar och lägger in ny information. Tanken är att ni ska kunna klara Er på egenhand härifrån. Men självklart kan vi hjälpa till om ni önskar det.

— Tutorials på hur ni uppdaterar
— Skräddarsydda lathundar
9
Steg 9

Vi säger inte hej då än...

Vi finns kvar… Efter lanseringen så finns vi kvar till Er hjälp i 4 veckor. Om ni inser att något är fel så finns vi till Er hjälp.

— Support

Vanliga frågor

Hur bygger ni Era E-handels hemsidor?

Vi bygger dom i Shopify som är marknadsledande när det kommer till e-handel. Många stora företag (bla. Kylie Cosmetics & Gymshark) använder sig av dom just för att det har allt när de kommer till e-handel.

Hur funkar det med uppdatering av information på hemsidan?

Det är super enkelt. Ni får ett inlogg till hemsidan, ni kan få fler om det är flera personer som ska uppdatera den. När ni loggat in så kan ni redigera allt synligt på hemsidan. Alltså text, bilder länkar och liknande. Men ni behöver inte vara oroliga, hemsidan är gjord så att ni inte ska råka ta bort någon viktigt kod eller liknande. Så hemsidan kommer att fungera felfritt oavsett hur mycket ni redigerar. Om ni vill ha regelbunden hjälp efter lanserad hemsidan så kan vi hjälpa er med vårt Supportavtal

Vad är driftkostnaden av en hemsida?

Det varierar lite, men det är ett väldigt bra pris om man jämnför med många konkurrenter. Lättast för att få fram exakta kostnaden är att surfa in på https://webflow.com/pricing.

Jag har redan en hemsida men den skulle behövas uppdateras, kan ni hjälp mig med det?

Dessvärre inte, vi skapar endast nya hemsidor. Med undantag om hemsidan är byggd i Webflow.

Hur långt tid tar ett projekt?

Det varierar väldigt mycket beroende på storleken av hemsidan. Men om vi har all information vid start av projektet kan ni räkna med allt mellan 2 veckor till 2 månader.

Kan jag använda mig av ett eget webbhotell?

Vi bygger våra hemsidor i Webflow. Om ni skulle vilja använda Er av ett eget webbhotell så exporterar vi koden från Webflow och ni får den i en mapp. Nackdelen med detta är att databasen, sökfunktionen & formulären inte kommer med. Därför rekommenderar vi starkt att använda Er av Webflows webbhotell. Det ingår även SSL och CDN i alla de olika Webflow planerna. Vi kan även tillägga att alla våra kunder använder Webflows servrar.

Läs mer om Webflow webbhotell här: https://webflow.com/hosting

Se Webflows grymma drifttid här: https://status.webflow.com/