Flygh Media Logo
Vänligen uppgradera din webbläsare från Internet Explorer.

Olyckligtvis, Internet Explorer är en utdaterad webbläsare och för tillfället supportar vi inte dess användning på vår hemsida. Microsoft har slutat uppdatera webbläsaren och du lider av en säkerthetsrisk av att forfarande använda den. För att har den bästa upplevelsen, var vänliga att byta till Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari

Uppgradera min webbläsare!

En komplett hemsida i världsklass

Vi designar en modern, användarvänlig och snygg hemsida som vi sedan utvecklar i Webflow som lever upp till varje standard.

Skrolla

I ett nära sammarbete tillsammans med er börjar vi hitta lösningar som kan få ert bolag att växa på webben. Som sedan blir en komplett hemsida som ni själva kan sköta utan någon stress om uppdateringar.

Något som vi brukar säga är — Kan du föreställda dig det? Kan Flygh Media skapa det. Vi tar era visioner tillsammans med vår expertis inom webbdesign och utveckling och skapar en hemsidan som får ert bolag att växa. Oavsett om det är en landnings sida, gigantisk sida, komplexa innehållsstrukturer, tekniskt avancerad, eller vad som helst, så löser vi det åt er.

Enkla och pålitliga

SEO

Vi utvecklar hemsida med grundläggande och avancerad on-page SEO. Meta-taggar, Bild Alt taggar, Schema Markup och mer.

Ingen huvudvärk

Support

Vid överlämnad färdig hemsida går vi igenom hur ni uppdaterar och sköter er nya hemsida. Vi kan även hjälpa er med uppdateringar.

Snabb leverans

Interaktiv

Vi kommer med förslag till er design med interaktiva element för få kunderna att stanna kvar på hemsidan.

Snabbleverans

Genom att vara proffs på Webflow så kan vi utveckla din hemsida på 1-4 veckor beroende på komplexiteten av designen.

Användarvänlighet

Lätt navigerad hemsida och fokus på användarvänlighet för de som har någon form av funktionsnedsättning vid utvecklingen.

Responsiv

Idag så använder majoriteten av besökare telefonen när de surfar på webben. Därför utvecklar vi hemsidan efter alla skärm storlekar

Vi samarbetar med Flygh Media för vår hemsida och vi är väldigt nöjda. Marcus är alltid serviceminded, leveranssäker och arbetar lösningsorienterat för att hitta bästa vägen fram i projektet.

Helena Nävergårdh
Marknad och kommunikation, Tuve Bygg

Arbetsprocessen bakom
våra hemsidor

1
Steg 1

Upptäcka

Vårt står vi i projektet? Research och anlyser görs efter projektets kontext, publik och behov.

— Dagens problem
— Mål / Meningen med ny hemsida
— Marknaden & Konkurrenter
— Varumärket
2
Steg 2

Planering

När vi vet hemsidans mål och problemen med befintliga hemsidan så kan vi börja gå vidare och skapa en plan för att lösa dessa.

— Tidsplan
— Funktioner & lösningar
3
Steg 3

Sitemap och wireframe

Med planeringen och målen färdiga så utvecklar vi en webbplatskarta samt en wirefram(hover animations för vad detta är) för att allt ska hänga ihop.

— Sitemap
— Wireframe
4
Steg 4

Fyll med innehåll

Nu när vi har fått en större bild av hemsidan, så kan vi börja att skapa innehåll för respektive sida med search engine optimization (SEO) i fokus genom att hålla varje sida inriktad på ett ämne. Det är viktigt att vi har riktigt innehåll att arbeta med inför nästa steg:

— Texter
— Rubriker
5
Steg 5

Det visuella

Med sidans arkitektur och med lite innehåll på plats så kan vi börja med att bygga de visuella elemten på hemsidan. Utifrån Er så kanske ni redan har en tydlig grafisk profil att utgå ifrån. Isåfall utgår vi ifrån den, annars kan ni ge oss fria händer.

— Moodboards
— Andra sidor ni tycker om
6
Steg 6

Feedback

Vid färdig hemsida utifrån oss skickar vi över den till Er. Vi går igenom den med Er och berättar hur vi har tänkt. Om det är något som ni inte tycker om så går vi igenom tillsammans hur det ska se ut. Detta gör vi tills alla är nöjda och glada.

— Säkerställer designen
— Hemsidan som helhet
7
Steg 7

Slutspurten med tester

Nu när vi har kommit överens med den färdiga hemsidan så testar vi den. Vi går igenom så att allt ser ut och beter sig som vi har tänkt på alla olika skärmstorlekar och de största webbläsarna. Vi går över och kollar så att de inte finns några döda länkar och annat samt installerar nödvändiga program, som t.ex Google Analytics, Hotjar & Goolge Search Console.

— Installerar program/verktyg
— Utför diverse tester
8
Steg 8

Lansering!!!

Med allt säkertsällt så gör vi oss redo för lansering. Med lansering går vi igenom hela hemsidan med Er. Vi visar hur ni redigar, uppdaterar och lägger in ny information. Tanken är att ni ska kunna klara Er på egenhand härifrån. Men självklart kan vi hjälpa till om ni önskar det.

— Tutorials på hur ni uppdaterar
— Skräddarsydda lathundar
9
Steg 9

Vi säger inte hej då än...

Vi finns kvar… Efter lanseringen så finns vi kvar till Er hjälp i 4 veckor. Om ni inser att något är fel så finns vi till Er hjälp.

— Support

Referenser

Några av våra grymma kunder som vi har fått hjälpa de senaste åren.